Suntem Getusa

Intelegem sa crestem impreuna!

Unul din principalii furnizori din Romania specializati in comercializarea de tonere si cartuse pentru echipamente de printare, atat originale (OEM) cat si echivalente sub marca proprie

PPC® – Professional Printing Consumables

Clientii Getusa beneficiaza de plus valoare reala care se reflecta in mod special prin cresterea productivitatii companiei si diminuarea costurilor de achizitie si a celor de printare.

MARCA PROPRIE PPC
MARCI OEM
CALITATE - PRET
CONSULTANTA

Fondata in 2003, Getusa este un furnizor important de consumabile pentru imprimante, copiatoare si faxuri, venind in intampinarea clientilor cu o oferta completa de cartuse toner si inkjet OEM, precum si echivalente sub marca proprie PPC. Suntem specializati in folosirea infrastructurii deja existente din cadrul companiilor partenere si eficientizarea procesului de imprimare/copiere prin configurarea unor solutii care imbunatatesc fluxul de lucru, reducand in acelasi timp costurile.

Getusa imbina avantajele serviciilor de calitate si tehnologiei de ultima ora. Consultantii nostri fac o evaluare detaliata a mediului de afaceri al clientului pentru a recomanda solutii fiabile si flexibile care sa optimizeze procesele de tiparire, copiere si fax din cadrul unei organizatii, cu scopul de a consolida toate costurile (achizitie, consumabile, intretinere etc.) la o investitie identificata, documentata si controlata.

despre noi

Pentru clientii nostri, ne dorim sa fim partenerul pro-activ care ii ajuta sa isi dezvolte afacerea.

Misiunea noastra este de a avea un impact semnificativ, pozitiv si masurabil, asupra procesului de imprimare/copiere din cadrul companiilor, astfel incat fiecare client sa devina partener inca de la prima comanda livrata de firma noastra.

misiune

Stim sigur ca ceea ce ne propunem vom realiza pentru ca avem incredere in valorile care stau la baza muncii noastre in echipa:

  • Pasiunea de a face tot ceea ce trebuie pentru client, companie, echipa si fiecare angajat
  • Tipul de abordare: ‘nu exista imposibil’
  • Spiritul de echipa
  • Motivarea
  • Placerea de a lucra impreuna
about05

Produsele firmei sunt rezultatul unei colaborari indelungate si de succes cu partenerii nostri din tara si strainatate.

Ne diferentiam de alte companii din domeniu prin marca proprie – PPC si serviciile personalizate pe care le acordam, reusind sa ne adaptam perfect la nevoile clientilor nostri. In calitate de importatori de cartuse atat inkjet cat si laser, am reusit cu suportul producatorilor de consumabile sa asiguram cel mai bun raport calitate/pret, pastrand parametri tehnici originali ai producatorilor de echipamente.

Evaluam, validam, propunem.

unici

Este alcatuita din specialisti care lucreaza impreuna pentru ca fiecare rezultat sa fie mai bun decat cel anterior. Dorinta de a fi mai buni, mai eficienti, mai pregatiti este impulsul care da masura reusitei noastre.

Intotdeauna am considerat ca cea mai importanta resursa intr-o companie este resursa umana, cu atat mai mult intr-un domeniu in care pregatirea si experienta sunt factorii care determina reusita unui proiect.

Echipa care lucreaza in cadrul companiei Getusa este in centrul atentiei politicilor de management, iar pregatirea ei este o prioritate. Iar daca asteptarile pe care le avem de la activitatea colegilor nostri sunt ridicate, acestia raspund cu succes exigentelor impuse, pentru ca, pe langa pregatire si implicare, investesc in munca lor si multa pasiune. De aceea veti gasi in echipa noastra interlocutori seriosi care va pot oferi solutii optime la momentul potrivit.

Intotdeauna au fost incurajate participarile la cursuri de specialitate, traininguri sau sesiuni de pregatire organizate de catre partenerii nostri. Cele mai noi si mai performante tehnologii sunt studiate si utilizate pentru ca dorim sa fim la curent cu tot ceea ce se intampla nou in domeniul nostru. De fiecare data ne familiarizam cu noile produse si tehnologii pentru a ne adapta cu succes oricaror solicitari si pentru a gasi de fiecare data cea mai potrivita solutie.

Inca de la infintarea companiei respectam standardele sistemului de management al calitatii ISO 9001:2015. Aceasta demonstreaza angajamentul nostru fata de calitate si cele mai bune practici de management.

Am avut ca obiectiv principal obtinerea satisfactiei clientilor nostri prin furnizarea de produse de cea mai buna calitate si mentinerea unei relatii de parteneriat pe termen lung. Si am reusit!

TOTAL UNITATI VANDUTE
289934
TOTAL UNITATI VANDUTE
CARTUSE OEM
33887
CARTUSE OEM
CARTUSE PPC®
241096
CARTUSE PPC®
ACCESORII
21951
ACCESORII
canon
dell
Epson
hp
minolta
kyocera
Lexmark
Oki
ricoh
Samsung
Xerox
Brother